Cum să evitați daunele și pierderile de marfă domestică?


Aproape toți expeditorii și vânzătorii profesioniști iau în considerare mai multe lucruri atunci când vine vorba de servicii de transport intern de marfă. Întotdeauna se gândesc din punctul de vedere al clientului ca atunci când cineva ar avea nevoie de aceste servicii, poate astăzi, mâine sau două luni de acum încolo. În prezent, costul transportului va crește sau va scădea? Există vreo calamitate, întârziere sau daune în timpul efectuării expedierii?

În general, acestea sunt grijile de bază prin care au venit fiecare expeditor și vânzător. Însă acum puteți evita toate tipurile de daune și pierderi urmând sfaturile menționate aici.

1. Ambalarea corectă împiedică dauna continutului altor articole
Există mai multe expedieri care ar putea fi riscante din cauza conținutului înconjurător pe paleți sau camioane. Dar acest risc poate fi redus de ambalaje adecvate. În transportul intern, puteți sigila produsele și apoi să le luați pentru livrare. Acest lucru va preveni produsele dvs. de orice fel de daune și, de asemenea, va proteja conținutul de a deteriora alte articole stocate în transport.

2. Protecția împotriva impactului reduce riscul de conținut fragil.
Fiecare pachet trebuie să aibă o formă de protecție împotriva impactului. Dacă este vorba despre transportul unui conținut fragil, atunci protecția împotriva impactului este ceva ce nu puteți ignora deloc. Materialele fragile sunt cele mai delicate produse când vine vorba de livrarea lor. Și numai protecția împotriva impactului vă poate ajuta să vă asigurați o livrare fără probleme și să evitați un proces de revendicare îndelungat. Puteți utiliza ambalajele cu bule pentru a oferi conținutul cu atenție suplimentară. Partea exterioară a conținutului este de obicei moale și este întotdeauna o decizie ideală să puneți un strat suplimentar de ambalaj pentru o protecție suplimentară.

3. Ambalarea pachetelor ar trebui să echilibreze greutatea uniform pe paleti.
Paletii nu ajută prea mult la prevenirea deteriorării, dacă greutatea conținutului nu este echilibrată în mod egal. Ar trebui să păstrați fiecare pachet aproape unul de celălalt posibil. Asigurați-vă că dimensiunea fiecărui pachet este similară. În plus, puteți utiliza și o foaie de carton sau alt material de sprijin în ambalarea unui palet. Cu siguranță, va sprijini echilibrarea corespunzătoare a greutății. De asemenea, nu mențineți niciodată nicio greutate pe pachetele fragile pentru a vă asigura că nu s-a produs nici o deteriorare.

4. Etichete diminuează șansa de eroare la stivuire și ambalare.
Printre alte aspecte ale prevenirii daunelor de transport intern marfa, etichetele sunt de cele mai multe ori trecute cu vederea de expeditori. Pe măsură ce lumea progresează în fiecare zi, a devenit dificil să se stabilească dacă un produs este fragil sau durabil doar prin analizarea mărcii sau a stilului de ambalare al vânzătorului. În acel moment, etichetele intră în acțiune. Ele ajută la identificarea cu ușurință a produselor și previn orice fel de daune.

5. Ambalarea trebuie protejată și fără găuri sau alte daune.
Dacă o cutie este deteriorată înainte de expediere, aceasta poate fi una dintre cele două posibilități. Fie cutia a fost deja deteriorată, fie a deteriorat conținutul în ea. Și acest lucru se dovedește a fi un risc major pentru transportatori. În astfel de cazuri, toată vina revine transportatorului și nu expeditorului inițial. Deci, asigurați-vă că toate ambalajele primite sunt protejate de orice fel de daune și orificii.

Comments

Popular posts from this blog

Ce Trebuie Sa Sitii Referitor La Transportul International De Marfa

Cunoașteți Nevoia Celor Mai Buni Expeditori Internaționali De Marfă

Avantajele Angajării Unei Firme De Transport Marfa